Pin It button on image hover

tirsdag den 28. februar 2012

Giveaway

Så er det vist på høje tid med en giveaway på min blog! Jeg har samlet et forårssæt med masser af papir til kort, mini album eller andet, som trænger til et nyt kærligt hjem.


Pakken indeholder:

3 x 10 ark papir fra American Crafts
Zing embossing pulver "Pink"
Fancy Pants knapper
Bånd, brads og eyelets
Studio Calico stempel
My Mind's Eye twine

Betingelser for deltagelse:

1. Bliv fast læser af bloggen = 1 lod
2. Link/henvis til giveaway fra din blog, f.eks i sidebar = 2 lodder

Skriv en kommentar til dette indlæg og nævn hvor mange lodder du har.

Giveaway er åben til 27. marts

(satser på at trække en vinder inden jeg skal føde!)

Internationals are welcome to enter as well. Join the site (with Google Friend Connect) for one chance of winning, and link to this entry from your blog sidebar to double your chance!
Write a comment to this entry saying how many chances you've got!

Giveaway is open till March 27th.

mandag den 27. februar 2012

Paper piecing

Panduro har i øjeblikket en udfordring/konkurrence på bloggen med temaet paper piecing. Der er mange måder at tolke paper piecing på, og min går helt klart tilbage til dengang jeg syede patchwork. Mit bidrag er dette indrammede billede lavet af forskellige farvede stykker papir lagt ovenpå hinanden for at gi et mønster. Det hænger nu i mit scrap-værelse og var en perfekt måde at få brugt rester af papir på!

The craft store Panduro has a challenge with the theme paper piecing. My idea of paper piecing clearly relates back to when I mostly worked with fabric and did patchwork. I have created this framed paper piecing artwork. It's now hanging in my scraproom.



Konkurrencen er åben et par dage endnu, så du kan nå at være med!

lørdag den 25. februar 2012

Project Life - uge 1

Så fik jeg endelig lagt sidst hånd på den første uge i januar. Havde regnet med at vise hele januar, men jeg er lidt bagud! Næsten færdig, men bagud, da jeg mangler et par indstik i en række uger. Så jeg viser resten senere, sammen med mine tanker om projektet (dem har jeg mange af). Jeg er helt bidt af det!

I finally finished my spread of the first week in PL. I'm almost up to date with the project, but still miss a few inserts in each week. So I'll share the rest later plus my thoughts on the project (I have many). Needless to say I love it!



torsdag den 23. februar 2012

Lykken er at være drengemor!

Mens vi venter spændt på at finde ud af om vi får endnu en dreng eller om det er en pige, så ville jeg lave et layout som understreger hvor fantastisk jeg synes det er at være drengemor. Havde slet ikke forestillet mig den lykke det er, at ha' en dreng og hvor meget jeg har lært af den lille mand. Jeg elsker ham helt vildt!
På dette layout har jeg kombineret papir fra Amy Tangerine og die-cut fra Studio Calico (sælges hos love2scrap.dk).

While we are still waiting to find out if we are expecting another boy or a girl, I wanted to create a layout stating how fantastic I think it is to be a 'boy's-mom'. I could've never imagined the joy in that, and how much I have learned from this little man of mine.
I love him to pieces!



Bogstaver er Mini Market fra OA, som jeg har klippet lidt i for at få til at ligne små flag. Flag hører sig selv vel til på et layout med fotos fra et Middelaldermarked?


Jeg har klippet i et die-cut ark fra Studio Calico. Efter at have kigget på arket i et halvt år og ikke vidst hvad jeg skulle bruge det til, så blev dette løsningen som passede til min stil.

I cut pieces from a die-cut sheet from Studio Calico. After having looked at the sheet for six months, not knowing what to do with it, this ended up being a solution which worked perfectly for my style.

tirsdag den 21. februar 2012

Bogmærke

Jeg lavede i december et lille bogmærke til en veninde, som tog en stor og vigtig beslutning i hendes liv. Jeg er så utrolig glad på hendes vegne, og det varmer mit hjerte at se hende følge hendes drømme.

I made a special tag for a girlfriend in December, who took a very important decision in her life. I am extremely happy for her, and it warms my heart to see how she has gained the courage to go after her dreams.

fredag den 17. februar 2012

December Daily 2011 - dag 9-12

Her er nogle flere sider fra mit December Daily album, så vi nu er nået halvvejs til jul. Jeg har ikke tilføjet noget om hvad jeg har gjort og hvorfor, men hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at spørge.

More December Daily pages, and we are now half way till Christmas.












tirsdag den 14. februar 2012

Happy Valentine's Day

Så blev det Valentine's dag! Jeg har lavet et par kort, som kan bruges til en ganske særlig person. Det første kort er lavet til Love2scrap og de sidste til Scrapper.dk. 

Happy Valentine's Day! I've made a few cards to give to those very special people in my life!




Håber du har en skøn dag med dem du elsker!

Hope you have a fantastic day with those you love!

lørdag den 11. februar 2012

Project Life title page

Så har jeg ENDELIG fået lavet forsiden til mit Project Life album. Jeg har et delvist færdigt album frem til medio februar, men mangler som altid at tilføje min tekst... Håber at dette tekst-tunge projekt får mig til at blive noget bedre til at få skrevet min tekst med det samme.

Må jeg titføje at det er det fedeste projekt jeg har lavet længe? Det er så skønt at se de små hverdagsting dokumenteret i et album. Projektet passer helt perfekt til det slogan "Documenting a wonderful life", som jeg valgte for nogle år siden. Jeg er sikker på, at jeg i fremtiden ville have kigget tilbage på min sengeliggende tid som spildte måneder, hvor der absolut intet skete i mit liv. Nu bliver jeg mindet om at det slet ikke er sandt (selvom det er noget mere kedeligt end mit normale liv!).

I FINALLY finished my title page for Project Life. I am partially done with the pages till mid-February, but as usual I am not done with the journaling. Hope this journal-heavy project will train me to be better at just getting my thoughts done on paper.

May I add that I already looove this project? Love seing the little everyday events documented in an album. It's such a great visual proof of the slogan "documenting a wonderful life" I chose years ago. I'm pretty sure I would looked back at these months of bed rest, as just wasted months of doing nothing. But life happens (even if it is way more borring than my normal life) and it's such a great reminder for me!



onsdag den 8. februar 2012

December Daily 2011 - dag 5-8

Og her er fire dage mere, som viser hvad vi lavede i julemånden. Det føles skønt langt om længe at have et halvfærdigt album. Ved godt at "julen varer lige til påske", men det er nu meget rart at få lavet ting færdige, så man kan komme videre til nye projekter! 

Here are four more days from December. Feels good to finally get my pages done.







Og så lige et par halvfærdige dage, som viser at jeg ikke arbejder helt kronologisk! Men du får en fornemmelse for dem...

And a couple of partially done pages, which only proved I do not work cronologically! None the less - you get the idea...


mandag den 6. februar 2012

Jule smask - part three

Så må det være på høje tid med sidste del af min julesmask! Det har godt nok holdt hårdt at få albummet færdig, og det gik slet ikke som planlagt i december, hvor jeg endte med at være syg. Men sådan kan det jo gå - og så er det godt at januar kan bruges på at indhente det kreativt-tabte fra julemåneden! Her er de sidste sider af mit julealbum.

Here are the final pages from my Christmas-smash mini. My month of December didn't turn out as planned and with my limited creative time (due to bed-rest) I just finished the mini album...in February! Happy to have January to finish my December projects :-)







lørdag den 4. februar 2012

Tossede venner

To venner som har kendt hinanden siden de var få uger gamle, og er næsten som brødre. Jeg elsker de to skøre drenge!

Two friends who have known each other since they were a few weeks old, and are almost like brothers. I love these two crazy boys!


onsdag den 1. februar 2012

December daily 2011 - dag 1-4

I sidste uge kom jeg endelig i lidt julestemning og fik lavet halvdelen af mit December Daily album færdig. Her er de første fire dage:

Last week I finally got in a little Christmas mood and finished half of my December Daily album. Here are the first 4 days:












to be continued...